<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Gisteren is de crowdfundingcampagne van autodeelplatform ParkFlyRent succesvol afgesloten. Via het Symbid platform werd meer dan €195.000 opgehaald bij 163 crowdfunders.

Met deze nieuwe investeerders hebben we alle ingrediënten om onze huidige vestigingen bij Schiphol en Eindhoven Airport snel te kunnen laten groeien, zodat we snel klaar zijn voor internationale uitrol en we winstgevend kunnen worden! Dat gaan we doen door de bekendheid van het autodelen op het vliegveld te vergroten, partnerships te realiseren met reisgerelateerde bedrijven en de bezettingsgraad van de verhuurauto's te optimaliseren. Zo realiseren we onze missie om reizen betaalbaar, duurzaam & sociaal te maken

ParkFlyRent is een autodeelplatform dat samen met reizigers mobiliteit socialer, duurzamer & betaalbaarder maakt door stilstaande auto's beter te benutten. 

  • Zij biedt reizigers gratis parkeerplekken aan bij Schiphol en Eindhoven Airport. Tijdens hun reis verhuurt ParkFlyRent de auto's aan andere reizigers. Parkeerders besparen zo gemiddeld € 160 per vakantie en huurders huren een auto met een verhaal voor ongeveer 25% minder dan bij de bekende merken.
  • Met iedere 26 deelauto's wordt één nieuwe huurauto vervangen en daarmee 17 ton CO2 en 12.500 Kwh bespaart.  
  • In tegenstelling tot andere autodeelplatformen neemt ParkFlyRent neemt al het 'gedoe' van autodelen uit handen: vinden van huurders, verzekering, schoonmaken van de auto, kilometeradministratie, schaderegistratie en afhandelen van verkeersboetes.