<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Wie houdt er niet van een voordeeltje?! Wij Nederlanders staan er bekend om (bij onszelf maar ook in het buitenland).

En omdat parkeren bij Eindhoven Airport fors duur is met ongeveer €50 per week (alleen Brussel is duurder in Europa), zijn veel reizigers op zoek naar een manier om goedkoop te parkeren bij de luchthaven. En dan is gratis parkeren bij het vliegveld natuurlijk het hoogst haalbare.

Helaas zorgt dat ook voor overlast voor bewoners, zoals in de Eindhovense wijk Meerhoven. Dat is niet duurzaam, net zo min als de duizenden auto's die al op Eindhoven Airport geparkeerd staan door reizigers. Terwijl er op de luchthaven ook nog eens zo'n tientallen huurauto's zijn ieder jaar vernieuwd worden. Met een energiebelasting van 11500 Kwh per auto (van 1250 kg).

Gelukkig is er een goede oplossing: autodelen tijdens de vliegreis. De Consumentenbond en duizenden reizigers hebben dit al ontdekt, tot hun volle tevredenheid. Logisch: het is een voordelig & fijn begin van de vliegreis. Het is 24/7 beschikbaar. En nog duurzaam ook.

Wil je ook ook je auto delen tijdens de vliegreis? Hier kan je een gratis parkeerplaats aanvragen.