<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Mijn naam is Jochem Beunderman en autodelen zat al vroeg in mijn bloed. Bij de opening van het eerste autodeelconcept ter wereld (de Witkar) was ik al aanwezig. Een aantal jaren later begonnen mijn ouders hun auto te delen met buren in de straat. Zij werden voor gek verklaard, een medewerker in een garage verklaarde een keer tegen mijn vader dat hij nog liever zijn vrouw zou delen dan zijn auto. 

De autodelers waren hoewel onbegrepen waren hun tijd ver vooruit. Zelf ben ik een enorme autoliefhebber al vanaf twee jaar oud. De laatste jaren ben ik vooral fan van elektrische auto's. Mijn passie voor auto's en de lange autodeelervaring van de Beundermannen kan ik nu goed inzetten bij ParkFlyRent. Voor een toekomst waarin elektrische auto's de transitie van fossiele naar duurzame energie gaan realiseren zet ik mij in als bestuurslid van de Vereniging Elektrische Rijders (zie: www.ver.tk) . Hoe dat allemaal gaat gebeuren daar vertel ik je graag over als ik je naar Schiphol rijd nadat je jouw auto bij ons hebt geparkeerd of wanneer ik je ophaal omdat je een auto bij ons komt huren. Ik kijk uit naar onze ontmoeting!