Parkeren

Reserveer je gratis parkeerplek

DE VOORDELEN VAN PARKEREN BIJ PARKFLYRENT

Je parkeert gratis bij ParkFlyRent. Gegarandeerd. Je kan 24/7 bij ons terecht, bent snel in de vertrekhal en bij terugkomst staat je auto blinkend schoon voor je klaar. Tijdens je reis verhuren we je auto waarbij alles voor je regelen. Volledig verzekerd en alleen aan huurders die te vertrouwen zijn. Vanzelfsprekend deel je mee in de opbrengst!


Jouw voordelen

parkflyrent parkeren

Gratis parkeren
Je parkeert altijd gratis, ook als je auto niet verhuurd is.

parkflyrent parkeren

Veilig & verzekerd
Volledige dekking via de ParkFlyRent verzekering.

parkflyrent parkeren

Geld verdienen

Verdien gemiddeld € 48 extra. Hoeveel verdien ik?

parkflyrent parkeren

Wasservice
Weer naar huis met een van binnen en buiten gereinigde auto. In deze video laten we zien hoe we dat doen.

parkflyrent parkeren

Snel naar de luchthaven
Bij luchthaven Schiphol word je zowel overdag als 's nachts met een privéchauffeur van de parkeergarage naar de terminal gebracht en weer opgehaald.
Bij Eindhoven Airport parkeer je tegenover de vertrekhal op slechts 132 meter afstand en kan je dus zowel overdag als 's nachts zelf van en naar de terminal lopen.

parkflyrent parkeren

Duurzaam & sociaal parkeren
Lees hoe je door te delen grondstoffen en energie bespaart.

Al je opties voor parkeren bij het vliegveld

 Wat heb ik eigenlijk allemaal voor opties? Prijs Gemaksfactor  Milieu / karma
Shuttleparkeren   € 5- € 31 per dag Redelijk hoog, soms wachttijd voor shuttlebusjes Parkeren neemt veel ruimte in.
Valet/priviumparkeren  € 8- € 43,50 per dag Hoog, al is het belangrijk een betrouwbare partij te vinden voor valetservices (let op verzekering) Nog steeds veel parkeerplekken nodig
OV   afhankelijk van afstand en aantal passagiers Laag, vooral bij veel bagage of kinderen en buiten de spitstijden en Randstad qua wachttijden/overstappen. Prima voor milieu, vooral voor reizigers alleen. 
(Schiphol)taxi   € 30-€ 100 enkele reis Hoog  
Vrienden/familie/buren  kilometerkosten twee keer op en neer Afhankelijk van hoe graag je buurman je helpt hiermee ;-) Mwah: je auto maakt twee keer de rit op en neer, wat dus belastend is voor het milieu.
ParkFlyRent Gratis parkeren, gratis wasservice, meestal een aantrekkelijke opbrengst er bovenop Hoog Uitstekend: je deelt je auto zodat er minder huurauto's geproduceerd hoeven te worden, en omdat de auto's vaak verhuurd worden hebben wij veel minder parkeerplekken nodig dan een reguliere parkeeraanbieder. 
teamParkFlyRent2x1000x470x72

Aangenaam kennis te maken!

Wie ben jij?

Naam(*)Verplicht veld

E-mail(*)Ongeldig e-mailadres

Bevestig e-mail(*)E-mailadres komt niet overeen

Wachtwoord(*)

Bevestig wachtwoord(*)Wachtwoord komt niet overeen

Telefoon(*)Ongeldig telefoonnummer

Wie ben jij?

Over je reis

Over je auto

Als het voertuig niet op jouw naam staat, hebben we een getekend machtigingsformulier nodig bij het inleveren van de auto. Download het hier.
Geen probleem! Wel hebben we dan een uittreksel KvK nodig waar jij als bestuurder op staat vermeld. Ben je geen bestuurder, dan is een ondertekend machtigingsformulier van een bestuurder erbij nodig.
Leaseauto's zijn van harte welkom, maar sommige leasecontracten verbieden verhuur van je auto. Kijk dus goed in je leasecontract of je dit mag, of overleg met je contactpersoon voor de leasing. Als ze meer informatie willen, verwijs ze gerust naar deze pagina. Met sommige partijen, bijv. Kyotolease en DriveMoby, hebben we al afspraken gemaakt zodat je je auto toch aan ons mag verhuren. Met veel andere leasemaatschappijen zijn we momenteel druk in onderhandeling om dit mogelijk te maken. Contacteer ons gerust voor meer info als je niet zeker weet of je je auto bij ParkFlyRent mag parkeren.
 Ik heb de Algemene Voorwaarden gelezen en ben akkoord!