<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Riksja Travel

Riksja Travel is een club van enthousiaste reizigers die al meer dan 15 jaar duurzame reizen organiseert naar allerlei mooie bestemmingen. Net als wij werken zij ook met de Stichting Wakibi, en zo werken we ook samen: Riksja Reizigers kunnen via Riksja met ons in aanraking komen en ook gratis parkeren en -indien gewenst- ook hun opbrengst delen met Wakibi. Zo wint iedereen!

riksja logo

 

 

 

 

 

 Wakibi

ParkFlyRent doneert 10% van haar winst aan de stichting Wakibi. Dit is een stichting die de mogelijkheid biedt om kleine leningen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Zo helpen we mensen in die landen om hun eigen levensomstandigheden aanzienlijk te verbeteren. Ruim 97% van deze leningen wordt volledig terugbetaald, en uiteraard wordt het opnieuw beschikbaar gekomen budget gelijk weer opnieuw uitgeleend. Zo kunnen we steeds meer mensen helpen. Onze parkeerders kunnen er ook voor kiezen om hun opgebrachte winst te doneren aan Wakibi.Het geld word dan gebruikt om projecten te steunen in het buitenland. 

 wakibi autodelen parkflyrent

 

Bovag

ParkFlyRent is Bovag lid. Het Bovag keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. 

 bovag autodelen parkflyrent

 

De Vereende

Alle auto’s die door ons verhuurd worden hebben naast hun eigen verzekering ook de door ons afgesloten verzekering bij De Vereende. Zo is de auto altijd all-risk verzekerd en raakt de eigenaar van de auto zijn no-claim of schadevrije jaren niet kwijt als de huurder van de auto iets veroorzaakt heeft. Via De Vereende worden alle ritten voor de verhuur verzekerd. 

 vereende autodelen parkflyrent

 

Intrasurance

Onze tussenpartij Intrasurance maakt innovatieve diensten verzekerbaar, en is onze tussenpartij voor de ParkFlyRent verzekering.

 intrasurance autodelen parkflyrent

 

 privatelease.com

Steeds meer leasemaatschappijen vinden het prima als je jouw auto wil delen tijdens de vakantie. Sterker, bij privatelease.com kun je door regelmatig je auto te delen het maandbedrag voor je leaseauto flink verlagen. 

 

 privatelease autodelen parkflyrent

 

 Trees4All

Om gratis en klimaatneutraal parkeren mogelijk te maken bij het vliegveld, werken we samen met Trees4All. Sinds 2007 werkt deze organisatie in Bolivia aan het lokale project Smart Forest. Hierbij staan herbebossing, Climate Smart Agriculture (CSA) en het vastleggen van CO2-emissie centraal.  

 

 treesforall autodelen parkflyrent

 

Centraal beheer Achmea

Alle ritten van en naar Schiphol worden verzekerd via Centraal Beheer Achmea. Zo zijn zelfs de kleine ritten die wij maken verzekerd. 

 

 CBAchmea autodelen parkflyrent

 

ShareNL

ShareNL is  het Nederlandse netwerk- en kennisplatform voor de deeleconomie. Wij helpen elkaar om de deeleconomie op de kaart te zetten en zo elkaars netwerk versterken. 

 ShareNL autodelen parkflyrent

 

Doelen Taxi Service

Doelen Taxi Service is onze partner in de shuttleservice. Als reizigers tussen 23 uur ’s avonds en 7 uur ’s ochtends de auto inleveren bij ons, worden ze naar Schiphol gebracht door Doelen Taxiservice. Zij zorgen voor persoonlijke aandacht, zijn betrouwbaar en vervoeren je veilig.

 Doelen taxiservice autodelen parkflyrent

Connekt

ParkFlyRent is Connect Affiliate lid. Wij helpen Connekt met het reduceren van de CO2 doordat er minder auto's geproduceerd hoeven te worden voor de verhuur. 

 connekt autodelen parkflyrent

 

Reizendoejezo

Reizendoejezo is een informatiepagina over landen, steden en bezienswaardigheden. Deze kan je per land of werelddeel op zoeken. Zij geven ook informatie over alles wat met reizen te maken heeft. Denk bijvoorbeeld aan de beste reistijden, de goedkoopste parkeer- en huurlocaties voor auto’s. Bij dat laatste punt is ParkFlyRent natuurlijk te vinden!

 reizendoejezo autodelen parkflyrent

 

Planeandtrain.com

Op planeandtrain.com kun je je reis boeken van je voordeur naar je bestemming: de site zoekt zelf de snelste, goedkoopste en makkelijkste route voor je op door auto, OV en vliegroutes te vergelijken. Dat is wel zo makkelijk, en zo vind je bijv. ook ParkFlyRent als onderdeel van je reisadvies! 

planetrain autodelen parkflyrent

 

Melookyoubook.com

Deze slimme site helpt jou goedkoper vliegen: daar staan wij natuurlijk altijd achter! Geef je reiswensen door aan de jongens van Melookyoubook en dan gaan zij op zoek naar de beste vliegticketdeals. Een advies kost € 29, maar vind je binnen 24 uur een goedkoper ticket, dan krijg je de advieskosten terug. No cure no pay dus: wel zo gemakkelijk!

 

  melookyoubook

 

ASN Schadeherstel

ParkFlyRent werkt samen met ASN Vermaire in Haarlem, een FOCWA-erkende en Eurogarant-gecertificeerde schadehersteller. Gelukkig hebben onze huurders weinig schade, vooral kleine krasjes, maar wij streven naar volledige ontzorging van onze parkeerders, en dat lukt dankzij voorrangsafspraken met ASN: meer dan 80% van de schades die we tot nu toe hebben gehad hebben we volledig kunnen herstellen voor de eigenaar van de auto terug kwam. Vaak zijn daarbij ook nog al bestaande krasjes meegenomen. 

Ook als je zelf al schade had aan je auto voor je bij ons parkeerde, ontzorgen we je graag: zo kun je tijdens je vakantie je auto laten repareren, en vaak zelfs helemaal kosteloos. Meer hierover lees je hier