<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Onze gebruikers vertrouwen ons de sleutel toe van één van hun dierbaarste bezittingen. Daar gaan we dus goed mee om. Zo verhuren we alleen aan gescreende huurders. Hier leggen we uit hoe dat werkt.

1. Wij verifiëren de identiteit van de huurder middels rijbewijs en paspoort met behulp van de geavanceerde scanner van RentalCheck, zodat we zeker weten wie je auto huurt. Deze scanner kan paspoorten en rijbewijzen uit alle landen ter wereld checken op echtheidskenmerken, incl. UV-scan en uitlezen van de RFID-chip.

2. Van elke huurder trekken we vervolgens het verleden na. Dat betreft niet alleen de rijervaring en eventuele schadegevallen, maar ook of de huurder in kwestie ooit met justitie in aanraking geweest is en of hij/zij in de BOVAG Elena database voor frauduleuze huurders of de Crimimail database geregistreerd staat.

3. Iedere huurder moet minimaal 1 jaar een rijbewijs hebben en in de leeftijd van 20 tot 70 jaar zijn. Bij bestuurders onder de 25 gelden aanvullende regels. 

4. Iedere huurder heeft een volledige all-risk verzekering met - niet af te kopen - eigen risico: dat zorgt ervoor dat iemand extra voorzichtig rijdt. Iedere huurder voldoet een bedrag ter hoogte van het eigen risico als borgstelling tijdens de huurperiode, zodat eventuele schade gelijk verhaald kan worden. 

Zo weet je dus dat je auto niet zo maar aan iedereen verhuurd wordt.

 

Benieuwd wie die huurders zijn?

Onze huurders zijn grotendeels reizigers die op Schiphol aankomen en voor 4 tot 14 dagen in Nederland zijn. Velen zijn hier op vakantie, hun favoriete bestemmingen zijn bijv. de Keukenhof en het Kinderdijkje. Daarnaast krijgen we zakelijke reizigers, maar de grootste groep zijn de zogeheten expats: Nederlanders die in het buitenland wonen. Kijk bijvoorbeeld naar deze interviewtjes met twee van onze huurders uit deze groep, Suzanne en Willem.