<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

 

Je auto is je dierbaar en daar zorg je goed voor. Je hebt netjes gereden de laatste jaren en daardoor heb je een mooie no-claim korting opgebouwd op je verzekering. Dan wil je natuurlijk niet dat er iets met je auto of je schadevrije jaren gebeurt. Dat snappen we bij ParkFlyRent, en daarom zijn we uitstekend verzekerd. Voorkomen is beter dan genezen, en daarom screenen we iedere huurder uitvoerig voor we je auto verhuren. Ook heeft iedere huurder een eigen risico bij ParkFlyRent, wat ze stimuleert om extra voorzichtig met je auto om te gaan. Daarbij leggen we de staat van je auto ook zorgvuldig vast middels hoge-resolutie foto's, zodat we zeker weten of een krasje er al zat of nieuw is. 

Maar wat nou als er toch iets mis gaat?

Ondanks alle zorgen van onze kant, en ondanks dat het leeuwendeel van de bestuurders voorzichtig rijdt, zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom hebben wij een unieke verzekering: de ParkFlyRent polis van De Vereende. Deze verzekering dekt niet alleen jouw auto all-risk tijdens verhuur, maar vervangt ook tijdens verhuur jouw eigen verzekering, zodat je no-claim en schadevrije jaren veilig zijn. 

Kan ik de verzekeringsvoorwaarden lezen?

De Vereende

 

Vanzelfsprekend! Lees hier de ParkFlyRent polis bij De Vereende, de Verzekeringsvoorwaarden Motorrijtuigverzekering van De Vereende en de Algemene Verzekeringsvoorwaarden van De Vereende .

Hoe werkt het in de praktijk?

Eigenlijk heel simpel, en veilig voor jou. Iedere auto wordt tijdens de verhuur verzekerd via De Vereende (los van je eigen verzekering dus) tot € 1.220.000, en schade aan personen zelfs tot € 6.070.000. Als er schade is probeert ParkFlyRent dat volledig voor je te ontzorgen. De schade wordt altijd verhaald op onze verzekering, zodat jouw schadevrije jaren en no-claim veilig zijn. Gegarandeerd!

In ruim 90% van de gevallen lukt het ons om de schade zelfs voor je terug bent te herstellen, zodat je helemaal niks hoeft te doen: geen papierwerk, geen gedoe. Lukt het toch niet op tijd? Als de schade rijdbaar is, krijg je je auto mee en kun je zelf een tijdstip kiezen om hem te laten repareren bij een erkende schadehersteller in jouw omgeving, waarbij de rekening direct naar onze verzekeraar toe gaat. Is de schade niet rijdbaar, dan krijg je van ons een vervangende auto mee, die we bij je thuis of op je werk komen omruilen voor je eigen auto zodra die weer gerepareerd is. 

Als bedrijf kun je natuurlijk alles roepen, maar de praktijk moet het uitwijzen. Als echt deelbedrijf laten we dan ook het liefst onze gebruikers aan het woord. Luister maar naar Paul, de eerste verhuurder waarbij er tijdens de verhuur schade aan zijn auto ontstond. 

Wat is er niet verzekerd?

Net als alle andere parkeeraanbieders is het parkeren zelf op eigen risico: de parkeergarage is uiteraard beveiligd en overdekt, maar daar geldt dus alleen je eigen verzekering. 

Wat is er wel verzekerd?

Als de auto rijdt valt hij altijd onder onze verzekering, of het nou het ritje naar het vliegveld is met de ParkFlyRent medewerker die je af zet/ophaalt of een rit door de huurder. Ook als een huurder de auto ergens parkeert is deze verzekerd. Onze verzekering dekt ook veel zaken die andere verzekeringen uitsluiten, zoals schade door vuur, terroristische aanslagen, natuurrampen, storm, etc.