<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1640739792862602&ev=PageView&noscript=1" />
Mijn Account

Ieder bedrijf kijkt scherp naar de kosten van het wagenpark. Daarbij wordt vooral gekeken naar de leasekosten van de auto's  van de medewerkers. Mobiliteitskosten zijn echter breder, en vaak worden de parkeerkosten vergeten. ParkFlyRent kan de parkeerkosten tijdens een buitenlandse trip tot nul reduceren, uw medewerkers een superservice bieden en sluit perfect aan op uw MVO-beleid. 

Hoe werkt dat precies?

Ons concept, waarmee we al twee keer de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs hebben gewonnen, werkt heel simpel. Bij ons kan uw medewerker gratis parkeren en wordt hij afgezet op Schiphol met zijn eigen auto. Na zijn reis wordt hij weer opgehaald met een fris gewassen auto. Tijdens zijn reis wordt de auto verhuurd aan zorgvuldig gescreende huurders, met een volledige verzekering vanuit ParkFlyRent. 

Los van de besparing op parkeerkosten, bieden we een vaste kilometervergoeding om ervoor te zorgen dat u uw besparingen niet meteen weer kwijt bent aan de extra kilometerkosten die uw leasemaatschappij in rekening brengt. We administreren dit makkelijk en efficiënt, zodat u er geen omkijken naar heeft en maken dit direct over op uw bankrekening. 

Makkelijk geregeld

Voor de leaserijder werkt het heel simpel: hij/zij reserveert een parkeerplek online en geeft de auto bij ons af voor vertrek. Daarna brengen wij hem tot voor de ingang van Schiphol. Bij terugkomst belt hij ons en halen wij hem op van de luchthaven, met een van binnen en buiten gereinigde auto. 

Geen invloed op de bijtelling

Medewerkers die geen bijtelling betalen voor hun auto hebben de verplichting om een sluitende kilometerregistratie bij te houden. ParkFlyRent voorziet hierin in de vorm van een gebruikersovereenkomst waar bij vertrek en terugkomst de kilometers geregistreerd worden. Dit is ook door de Belastingdienst bevestigd als een sluitende registratie, zodat uw medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken dat de toegestane privékilometers worden overtreden.

ParkFlyRent draait om gemak en staat dus garant voor de mobiliteit. Als er schade is ontzorgen wij van begin tot eind. Eventuele boetes betalen wij uiteraard. 

Milieuvriendelijk

Wist u dat het produceren van een nieuwe auto meer energie verbruikt dan drie gezinnen in een jaar verbruiken? En dat een huurauto gemiddeld maar negen maanden verhuurd wordt? ParkFlyRent heeft geen auto's, maar verhuurt auto's die anders stil zouden staan. Voor elke 18 auto's die bij ons geparkeerd staan, hoeft er 1 nieuwe huurauto minder geproduceerd te worden. 
Door ParkFlyRent zijn er minder parkeerplekken nodig. Gemiddeld hebben wij maar 1 parkeerplek voor elke 3 auto's die we in beheer hebben. Kortom, minder asfalt en meer plek voor groen. 

Samengevat: ParkFlyRent bespaart geld, geeft uw medewerkers een luxe parkeerervaring en zorgt ervoor dat er minder auto's geproduceerd hoeven te worden.  

Voordelen op alle niveaus

Medewerkers

 • meest milieuvriendelijke parkeeroplossing rondom luchthavens

 • luxe parkeren, met een privéchauffeur naar en van de luchthaven

 • van binnen en buiten schone auto bij terugkomst

 • gratis parkeren tijdens de vakantie

Werkgevers

 • fikse kostenbesparing op parkeerkosten

 • ParkFlyRent helpt mee aan de reductie van CO2 door minder productie van nieuwe huurauto's nodig te maken en aan- en afrijverkeer door taxi's te verminderen

 • Mogelijkheid stilstaande leaseauto's tegen vaste vergoeding bij ParkFlyRent in te zetten.

 • onbelast medewerkersvoordeeltje: gratis parkeren tijdens de vakantie

Wagenparkbeheerders

 • mogelijkheid ongebruikte auto's tijdelijk bij ParkFlyRent in te zetten tegen vaste vergoeding

Leasemaatschappijen

 • past goed bij de doelstellingen om duurzaam en sociaal te ondernemen

 • veel mogelijkheden voor pers

 • een unieke dienst voor uw klanten en daarmee echt onderscheiden als leasemaatschappij

Extra: Verdienmodel voor stilstaande auto's 

De meeste leaseauto's zijn nog steeds aan individuele medewerkers gekoppeld, terwijl het contract van de auto veel langer loopt dan dat van de medewerker. Soms staat zo'n auto dus stil. ParkFlyRent kan dan uitkomst bieden door die auto in te zetten voor de verhuur, zodat iedere gereden kilometer de kosten drukt!

Interesse in onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op!